Wie zijn de iniatiefnemers?

Op de handen blijven zitten in tijden van crisis is niet besteed aan Monique van der Velden en Jennemieke Snijders. Daarom belde Monique naar Jennemieke: "Wat kunnen we doen om mensen nu te verbinden?"

Monique van der Velden

Monique werkt als projectbegeleider bij Refresh, een jong bedrijf dat diensten verleent op het gebied van data analyse en managementinformatie met als uiteindelijk doel meer grip op de zaak (www.refresh.bi). Met haar financiële expertise opgedaan in diverse functies spreekt ze de taal van de ondernemer en kan ze hen begeleiden in hun bedrijfsvoering. Organiseren, verbinden van mensen en het bedenken van nieuwe ideeën is haar kracht.

Bekijk Monique’s volledige profiel op LinkedIn >

Jennemieke Snijders

Jennemieke is eigenaar van creatiebedrijf Tinksel (www.tinksel.nl). Jennemieke helpt je om je creatiekracht te vergroten. Door haar jarenlange ervaring als conceptontwikkelaar, tekstschrijver, grafisch ontwerper en webbouwer weet zij als geen ander hoe je de markt moet benaderen om je product of dienst verkocht te krijgen. Concepten bedenken en realiseren, schrijven, ontwerpen en muziek creëren zijn haar passies.

Bekijk Jennemieke’s activiteiten op haar website >

Verbinders

Monique en Jennemieke zijn allebei verbinders.

Creatievelingen

Beide dames denken graag in oplossingen in plaats van problemen.

Helpers

Mensen vooruit helpen zit in de natuur van zowel Monique als Jennemieke.

Help ondernemers uit Asten en Someren om door te bazen​

Dit initiatief valt of staat met de kracht van ons gezamenlijke lokale netwerk! Help jij ons om alle mensen uit Asten, Heusden, Ommel, Someren, Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop te bereiken? Deel dan deze website via onderstaande buttons.

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on linkedin
Deel op LinkedIn