Muziekles

Het doel van het Muziekpakhuis is om jou met plezier muziek te laten maken. Natuurlijk houden ze ook rekening met jouw persoonlijke wensen en doelen. Als je geniet van het maken van muziek en het beste uit jezelf haalt, blijft het ontzettend leuk om muziek te maken. Ze hebben voor iedereen een geschikte docent in huis, wat je doel ook is. Wil je graag in een band spelen? Ook daar kunnen zij je in begeleiden!

In de ogen van het Muziekpakhuis is een succesvolle muzikant iemand die geniet van het maken van muziek. Hiervoor hoef je helemaal niet op een groot podium te staan! Dit succes kun je ook ervaren op de muziekschool, bij een klein optreden, thuis, of als je voor het eerst met anderen samen speelt. Muziek is ook zeer goed voor de cognitieve ontwikkeling en de sociaal-emotionele vaardigheden. ​

Muziekpakhuis049 is sinds 2006 toonaangevend in Asten en sinds april 2019 overgenomen door twee van zijn docenten, een frisse wind door de organisatie dus. Leerlingen van alle leeftijden en niveaus kunnen terecht.

Bij Muziekpakhuis049 vinden ze het belangrijk dat je buiten je persoonlijke vooruitgang ook snel kennis maakt met het samen spelen van muziek. Zij organiseren daarom ieder jaar een voorspeelmiddag waarbij je alleen of samen met je docent aan je familie en vrienden kunt laten zien wat je in huis hebt. Maar nog liever plaatsen we je in een vaste of een gelegenheidsband. Want muziek begint pas echt te leven, als je het samen maakt!

Welke lokale ondernemer zit hier achter?

Frank van Bussel van Muziekpakhuis049 (Emmastraat 55, Asten).

Wat is de prijs?

20,45 per half uur les.

Heb je interesse?

Neem contact op met het Muziekpakhuis, 0631168556, info@muziekpakhuis049.nl

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn