Veelgestelde vragen

Ja. Het plaatsen van een dienst of product is gratis voor mkb-ers en zzp-ers uit de gemeente Asten en Someren. Dit platform is alleen bedoeld als een online plek waar vraag en aanbod zichtbaar worden. Zo kunnen we samen doorbazen.

Wil je graag met jouw dienst of product op de toppositie van de pagina staan? Daar vragen we wél een klein bedrag voor (5 euro per dag ex btw). We gebruiken deze opbrengst om de kosten voor deze site te betalen.

Er zitten inderdaad geen kosten verbonden aan deelname tijdens de coronacrisis. Of we na de crisis met deze website doorgaan, weten we nu nog niet. Zo ver zijn we nog niet in ons denkwerk. Eerst maar eens kijken hoe dit bevalt. Maar het gaat in ieder geval nooit zo zijn dat je plotseling zonder tegenbericht moet gaan betalen. Of dat we je tot iets gaan verplichten. Dat is helemaal niet ons doel.

Dus je kunt met een gerust hart jouw product of dienst plaatsen. We doen geen gekke dingen. En straks ook niet. En anders weet je ons te wonen 🙂

Alle MKB bedrijven en ZZP-ers gevestigd in de gemeente Asten en gemeente Someren met een geldig KvK-nummer.

Alle soorten diensten mogen worden aangeboden. Zolang ze maar legaal zijn uiteraard

Bied je jouw dienst aan, dan komen je contactgegevens bij je dienst te staan. Via deze gegevens kunnen afnemers met je bellen of mailen. Na afname van het product of dienst betaalt de afnemer je rechtstreeks aan jou. Wij zitten er niet tussen. Vermeld de prijs van jouw dienst of product inclusief btw (9% of 21% btw).

Meedoen met jouw dienst of product is gratis, tenzij je op de toppositie van de pagina wilt komen.  Deze kun je kopen voor 5 euro per dag ex btw. Wie het eerst komt, het eerst maalt. We gebruiken deze opbrengst om de kosten voor deze site te betalen.

Stuur een mailtje naar contact@lokaaldoorbazen.nl met het gewenste aantal dagen en de precieze data waarop je op de toppositie wilt staan.

Dan ben je ook hiervoor aan het juiste adres! Je kunt gebruik maken van onze Denktank. Hierin zitten ondernemers die je van advies voorzien en meedenken over het vermarkten van je idee.

De kans bestaat natuurlijk dat je tijd en geld steekt in het opzetten van een alternatieve dienst of product, die uiteindelijk niet winstgevend blijkt te zijn. Aan de andere kant heb je dan wel voor jezelf nog duidelijker in beeld wat niet werkt voor jouw bedrijf en doelgroep. Zie het als een leerproces dat je verder brengt.

Op deze site hebben we etaleertips opgenomen van Jennemieke Snijders. Mocht je er zelf niet uitkomen, huur dan hulptroepen in bij de categorie hulp bij online creatie. Communicatieprofessionals helpen je dan verder.

Kijk voor handige filmtips naar onze etaleertips. Mocht je er zelf niet uitkomen, huur dan hulptroepen in bij de categorie hulp bij online creatie. Communicatieprofessionals helpen je dan verder.