Promotieartikelen & relatiegeschenken

Op zoek naar een geschenk om je klanten en relaties te verrassen? Je professionele uitstraling versterken door middel van internal branding? Of toch liever een verrassing om al je thuiswerkende collega’s te motiveren?

PromoXL is een webshop met grote ervaring in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Dagelijks staan de mensen van PromoXL vol energie voor je klaar. Met een flinke XL dosis plezier luisteren ze naar al je wensen en zo proberen ze het beste in henzelf naar boven te halen.

Heb je vragen over productspecificaties, bedrukkingstechnieken of de snelste levertijd? Ook dan staat het ervaren team te trappelen om hun kennis en kunde in te zetten om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden ze blij van.

Relatiegeschenken en promotionele artikelen: bij PromoXL is dat hun passie. Zij zijn dagelijks voor jou op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen om ook jouw marketing campagne extra kracht bij te kunnen zetten.

Heb je producten die je herhaaldelijk besteld? Of wil je juist kijken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met hen op en ze kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jou.

Welke lokale ondernemer zit hier achter?

Niek Giebels van PromoXL (Asten).

Meer info

Mail met info@promoxl.eu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn