Yoga LOL (Live On Line)

Een moment voor jezelf, je onrust een plek geven. Uit je hoofd naar je hart of gevoel. Dat kan via de yoga bij Yoga Ruimte On Line.

Ruimte voor jezelf. Een moment om jouw yogamatje uit te rollen, alleen of samen met de yogadocent en andere yogi’s. Op de website: http://www.yogaruimte-someren.nl lees je wat meer over de lessen.

Zo kan je met rustige lessen meedoen (Yin yoga of Restorative yoga). Maar ook met een wat actievere les (Hatha yoga, Power yoga of een Ashtanga yoga les).

Op zaterdag ochtend biedt Yoga Ruimte zwangerschapsyoga online. Een groep van zwangere vrouwen in diverse momenten van de zwangerschap delen hun ervaringen en doen mee met een actieve yogales, waarbij ze leren bewust en met zachtheid lichaam en het groeiende kindje te verbinden. Na inspanning is er op het einde van de les ontspanning.

In het abonnement heb je toegang tot het video kanaal Vimeo. Hierin zijn al meer dan 30 video’s opgenomen door de docenten van Yogaruimte.

Hier staan alle live lessen van de afgelopen weken en o.a. ook een aanbod van kinderyoga,Yoga Nidra, meditatie en nog veel meer.

Welke lokale ondernemer zit hier achter?

Miranda van den Berg van Yoga Ruimte Someren.

Wat is de prijs?

€40,- incl. btw per maand, 1 proefles gratis.

Heb je interesse?

Neem contact op met Miranda, 06-15435751, info@yogaruimte-someren.nl

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn